Stvoritelj: Larisha i Andrew Bernard, pisci, fotografi

Stvoritelj: Larisha i Andrew Bernard, pisci, fotografi

Saznajte više o izradi aquafabe ovdje.

4. Pecite ih! Zaljubljena sam u pečenu slanutak! Tako ih je lako pripremiti: samo pečena kuhana slanutak s maslinovim uljem i omiljenim začinima dok ne postanu lagano hrskavi, a zatim ih popiju u ustima kao grickalice. Provjerite moj recept za pečenje slanutak u mojoj knjizi za život. Koristite slanutak kao svoju bazu. Blagi okus i boja slanutak znači da mogu biti okosnica tolikih jela, od čilija do jasnih mesnih kuglica do zdjele Buddha do salate od morske plodove od morskih plodova. Dijelim svoj recept za marokansku zdjelu s sirenom slanutak, koja sadrži slanutak kao zvijezdu biljnih proteina u zdjelici za zrno.

Pogledajte moje top 10 recepata za slanutak na biljkama za još više ideja o kuhanju s tim Svestrani puls.

i ne zaboravite provjeriti moj video za vegansku salatu od veganske slavine, na kojoj se nalaze slanutak.

Za više od mojih top 5 načina za kuhanje biljaka, provjerite Neki od mojih favorita:

Upoznajte više o tome kako koristiti biljnu hranu u sljedećim vodičima:

top 5 načina korištenja sjemenki bundeve 5 načina korištenja Quinoatop 5 načina za upotrebu za upotrebu Smeđi ricetop 5 načina korištenja šipki

Top 5 načina korištenja biljaka | Blog View commentave Komentar

Ostavite odgovor Otkaži odgovor

Vaša adresa e -pošte neće biti objavljena. Označena su potrebna polja *

Spremi moje ime, e-poštu i web mjesto u ovom pregledniku, sljedeći put kad komentiram

Top 10 ukusnih biljnih recepata za leću Tex-Mex Sorghum Chili

Post Navigation

Top 10 ukusna biljna leća Recestex-Mex Sorghum Chili

Obećavam, možete doći u moju kuhinju u bilo koje doba tjedna i pronaći barem jedan oblik slanutak. Vjerojatno ćete naći sušene slanutak, konzerviranu slanutak, hummus, slanutak, pečene slanutak, pa čak i čips od slanutak! Dakle, zaista sam uzbuđen što na mom blogu prikazuje ovaj hranjivi, svestrani puls. Kreta, Grčka. Tog toplog ljetnog dana prije nekoliko godina poželio sam da imam kuhinju na koju ću vratiti te lijepe “bukete”. Jao, uspio sam im se samo diviti. Slanutak se zapravo može uživati u zelenom – što znači da su odabrani svježi i imaju “zeleniji” okus i teksturu nego kad su osušeni. Kad u trgovini kupite suhe slanutak, oni su berbeni i jednostavno osušeni. Sve što trebate učiniti je rehidrirati (namočiti) i kuhati ih.

Ove zemljane, male okrugle mahunarke (aka, garbanzo grah) datiraju još prije 7000 godina u mediteranskom bazenu. Uživali su u ogromnoj popularnosti među drevnim Egipćanima, Grcima i Rimljanima prije nego što su ih istraživači doveli u zemlje širom svijeta. Lako je vidjeti kako je voljena slanutak nadahnula toliko sjajnih jela u toliko različitih kultura, od Chana Masala u indijskoj kuhinji intenskin nuspojave imp izvor do hummusa u bliskoistočnoj kuhinji.

i s dobrim razlogom, jer je slanutak ispunjen Biljni protein, vlakna, vitamini, minerali i mnoštvo fitokemikalija povezanih sa zaštitom zdravlja. Istraživanje pokazuje da su ljudi koji jedu slanutak i/ili hummus-hranjiva gusta uranjanja ili širenja izrađenih od slanutak-pokazalo se da imaju veće unose hranjivih sastojaka prehrambenih vlakana, polinezasićenih masnih kiselina, vitamina A, vitamina E, vitamina C, folata, Magnezij, kalij i željezo, u usporedbi s ljudima koji ih ne jedu. Novo istraživanje također sugerira da slanutak i hummus mogu biti korisni u upravljanju težinom, regulacijom glukoze i inzulina, a mogu čak imati i pozitivan utjecaj na neke markere kardiovaskularne bolesti. Dakle, koji su mi najdraži načini uživanja u slanutak? Pokrio sam vas!

Top 5 načina korištenja slanutak

hummus zelenog graška dodaje uplet klasičnom hummusu slanutak, zajedno s više vlakana, proteina i fitokemikala s graška.

1 . Chiz slanutak u hummus. Volim da je hummus sada glavni dio našeg svakodnevnog života. U stvari, preporučujem vam da ih držite u svom hladnjaku u svakom trenutku, jer je to odličan namaz ili preljev bogat hranjivim tvarima za sendviče, salate, krekere od cjelovitih zrna i omote. Možete tako brzo napraviti vlastiti klasični hummus od slanutka. I tako je zabavno biti inventivan, jer možete napraviti hummus s gotovo svim dodanim mješavinama (bundeva, repe, avokado … nebo je granica)! Isprobajte moj hummus zelenog graška ili avokado cilantro hummus, za početak.

Moja lagana mediteranska artičoka peče sa samo 8 sastojaka čini brzu i zdravu večeru u tjednu.

2. Idite globalno sa slanujem. Ovi mali dragulji tako dobro funkcioniraju u etničkoj kuhinji, uključujući afričku, mediteransku i indijsku. Isprobajte ovu indijsku Chana Masalu s smeđom rižom ili mojom laganom mediteranskom artičokom peći slanutak.

Ove čarobne palačinke od banane orašastih pločasta izrađene su od brašna od slanutak i aquafaba-bez jaja!

3. Spremite tu tekućinu … ostatak tekućine iz limenke slanutak – pozvana Aquafaba – je sav bijes! Ova se tekućina može ubaciti u teksturu poput meringue koja može zamijeniti jaja u pečenju. Da, tako je! U stvari, napravio sam ove magične palačinke od banane orašastih ploča od brašna i aquafaba – bez jaja ili glutena u ovom ukusnom receptu. Saznajte više o izradi aquafabe ovdje.

4. Pecite ih! Zaljubljena sam u pečenu slanutak! Tako ih je lako pripremiti: samo pečena kuhana slanutak s maslinovim uljem i omiljenim začinima dok ne postanu lagano hrskavi, a zatim ih popiju u ustima kao grickalice. Provjerite moj recept za pečenje slanutak u mojoj knjizi za život. Koristite slanutak kao svoju bazu. Blagi okus i boja slanutak znači da mogu biti okosnica tolikih jela, od čilija do jasnih mesnih kuglica do zdjele Buddha do salate od morske plodove od morskih plodova. Dijelim svoj recept za marokansku zdjelu s sirenom slanutak, koja sadrži slanutak kao zvijezdu biljnih proteina u zdjelici za zrno.

Pogledajte moje top 10 recepata za slanutak na biljkama za još više ideja o kuhanju s tim Svestrani puls.

i ne zaboravite provjeriti moj video za vegansku salatu od veganske slavine, na kojoj se nalaze slanutak.

Za više od mojih top 5 načina za kuhanje biljaka, provjerite Neki od mojih favorita:

Upoznajte više o tome kako koristiti biljnu hranu u sljedećim vodičima:

top 5 načina korištenja sjemenki bundeve 5 načina korištenja Quinoatop 5 načina za upotrebu za upotrebu Smeđi ricetop 5 načina korištenja šipki

Top 5 načina korištenja biljaka | Blog View commentave Komentar

Ostavite odgovor Otkaži odgovor

Vaša adresa e -pošte neće biti objavljena. Označena su potrebna polja *

Spremite moje ime, e-poštu i web mjesto u ovom pregledniku za sljedeći put kad komentiram

Top 50 Blogovi hrane sa biljnim hranom od 2021

Sharon Palmer

Objavljeno 20. veljače 2021

Ažurirano 25. listopada 2021

Otkrijte Top 50 biljnih blogera za 2021. godinu, na temelju nominacija i kvalitete sadržaja, recepata i informacija o prehrani.

Dobrodošli u novu godinu zdravog, ukusnog biljnog jedenja! S 94% ljudi koji su rekli da su zainteresirani da danas jedu više biljke-bilo veganski, vegetarijanski ili fleksitarni-sve se više okrećemo blogovima za savjete o prehrani, prekrasnim receptima i brzim i jednostavnim savjetima za isticanje biljaka na tanjuru. I pogodi što? Najbolji blogeri za hranu spremni su za izazov! Pružamo široki svijet različitih okusa, globalne hrane i pri ručni savjeti o prehrani kako bismo potaknuli svjetski apetit za jelo više biljnih. Okupili smo ovu nagrađivanu kolekciju najboljih blogera utemeljenih na hrani na mom biljnom blogu danas. Ovaj nagrađivani popis blogera izabran je na temelju različitih kriterija, uključujući nominacije zajednice na mojim kanalima na društvenim mrežama, kritički pregled sadržaja na blogovima mog tima na Sharonpalmer.com i njihova demonstracija o opredjeljenosti za Pružanje javnosti visoke, pouzdane, korisne i znanstveno utemeljene informacije. Potpuno smo u strahu od njihovog sadržaja i nadamo se da ćemo priznati prekrasan posao koji rade svaki dan!

Dakle, bez daljnjeg divljanja, Tadah! Evo prvih 50 blogova o hrani sa biljkama 2021. godine koji i dalje nadahnjuju!

Top 50 blogova o hrani sa biljnim biljkama iz 2021

1. Minimalistički Vegancreator: Maša i Michael Ofei, programeri recepata, fotografi, AutoricasContent: Pruža recepte, članke i resursenique gledište: bračni par sa sjedištem u Tasmaniji koji pruža veganske, bez glutena, s tim da je većina obroka od 30 minuta.

2. Vegan Richacreator: Richa Hingle, programer recepta, tvorac sadržaja, Photorecontent: Pruža recepte i resurseUnique Viewpoint: nagrađivani recepti i bloger dijeli recepte koji su veganski s opcijama bez glutena, soje i bez ulja, kao i Instant Pot Opcije. Specijalnost: indijska hrana.

3. Oh, ona Glowscreator: Angela Liddon, programer recepta, Phojesecontent: Pruža recepte, savjete i savjete o stajalištu: Programerica recepata i fotografkinja Angela Liddon dijeli veganske, biljne i obiteljske recepte koje će cijela obitelj voljeti. Opcije bez glutena i bez alergije.

4. Ukupan Ellacreator: Ella Woodward, recept DevelopmentContent: Pruža recepte, resurse i proizvodeničke vidovnjake: programerica recepata Ella Woodward dijeli biljnu platformu za životni stil koja nudi bilo što, od veganskih recepata, do niza podcasta, prehrambenih proizvoda na biljci i još mnogo toga .

5. Povećani ne bitekreator: Sophia Tsoukas desantis, magistrirao obrazovanje, programer recepata, Fotografije s hranom: Pruža recepte, tečajeve prehrane i stajalište treniranja

odrške: Sophia dijeli veganske, bez biljnih, bez glutena i recepate bez šećera na Njezin blog pomoću cjelovitih sastojaka hrane za stvaranje jednostavnih recepata.

6. Juniorscreator sa biljkama: Whitney English i Alex Caspero, Registrirani dijetetički salon: Osigurajte recepte, prenatalnu i pedijatrijsku prehranu, vodiče za obroke i resursenique stajalište: Kako registrirani dijetetičari i roditelji, Whitney i Alex dijele vegan, te biljne recepte koji ciljaju prenatalne i pedijatre zajednica.

7. Vegan Yack AttackCreator: Jackie Sobon, programer recepata, fotograf, WriterContent: Pruža receptima i lekcijama za fotografiju Vision: Programer recepata i fotograf s hranom Jackie Sobon pruža veganske, biljne, recepte, kao i savjete za razvoj izbornika/recepata i savjete o razvoju jelovnika/recepata, i Lekcije fotografije.

8. Veggies Save the Daycreator: Amy Katz, certificirana veganska zdravstvena trenerica, Recepti DevelopmentContent: Pruža recepti i prehranu vodiča: Amy Katz je certificirana veganska zdravstvena trenerica koja na svom blogu dijeli veganske, biljne recepte. Specijalnost: Mediteran

9. Moja draga Vegancreator: Sarah McMinn, maturantica kulinarske škole, Photorecontent: Pruža recepti, resurse i vodiče: 15-godišnji veganski, profesionalni fotograf i maturantica kulinarske škole, Sarah McMinn osvjetljava svjetlo na veganu, biljku sa biljkom, i obiteljski recepti na svom blogu o hrani.

10. Make It Dairy Freecreator: Larisha i Andrew Bernard, pisci, PhotographersContent: Pruža recepti i prehrambene resurse Uništavci: Nagrađivani tim, Larisha i Andrew Bernard, pružaju veganske, biljne recepti zajedno s resursima za prehranu.

11 . Potpuni pomoćnik: Gena Hamshaw, registrirana dijetetičarka, programer recepata, Photorecontent: pruža recepte, savjetovanje o prehrani, resursi, resursi i stavove stavova: Imajte na umu pristupačno i zabavno vegansko kuhanje, registrirane dijetetičarske Hamshaw dijeli svoje veganske, biljne recepte , s opcijama bez glutena, soje, matice drveća i bez ulja.

12. Masline za večeru: Erin Wysocarski, razvoj recepata, pisci, fotografi s hranom, hrana StylersContent: Pruža recepte, recenzije i intervjuunique gledište: zajedno sa svojim suprugom, tvorcem recepata i fotografom hrane, Erin Wysocacriski dijeli njezinu vegansku udobnu hranu. Specijalnost: Veganska morska plodova i jela nadahnuta Istočnoj Aziji.

13. Emilie EatsCreator: Emilie Hebert, MS u prehrani, programer recepata, PhotosContent: Pruža recepti i vrhovni vidljivci: Na misiji za stvaranje biljaka na bazi biljaka koji svatko može uživati.

14. Ovaj veganski veganski lifeator: Emily von Euw, programer recepata, Food PhotosContent: Pruža recepte, recenzije proizvoda, gledište recepata Demosunique: Nakon što je stvorio sirove veganske deserte, EM je pokrenuo blog veganske hrane sa sirovim, biljnim receptima.

15. Čokolada prekrivena Katiecreator -om: Katie Higgins, programer recepata, spisateljica, Photorecontent: Pruža recepti i obroke IdeasUnique Viewines: Blog o hrani posvećen čistim desertima koji su sve veganski s opcijama bez glutena, soje i šećera.

16 . Moje dobrote Kitchencreator: Amanda Logan, Cook, Autorica, Phojesecontent: Pruža recepte i resursenique Viewpoint: Amanda uzima klasična i jako voljena jela i stvara biljne verzije. Svi njezini recepti na blogu su veganski, biljni, s opcijama bez glutena u kojima će uživati cijela obitelj.

17. Slatko zelenilo Vegancreator: Shakayla Houston, Receps DevelopmentContent: Pruža recepte, recenzije restorana i Vijenje vrhova: Stvaranje veganskih jela za koje ljudi ne mogu vjerovati da su veganski nešto što uživa raditi. Na njenoj web stranici naći ćete sva biljna jela koja će vam pomoći da vam ponedjeljci bez mesa postanu zabavniji.

18. Black Vegans RockCreator: APH KO, digitalni medijski producent, AutorContent: Pruža resurse i intervjuiste gledišta: Kreator APH KO dijeli veganske i biljne resurse i intervjue s drugim veganskim pojedincima u crnoj zajednici.

19. Korejski Vegancreator: Joanne Molinaro, spisateljica, Recep DevelopmentContent: Pruža recepte i člankenično gledanje: Pravnik po danu i autoricu/blogericu po noći, Joanne dijeli svoje veganske, biljne recepte bez glutena.

20 . Pamela Fergussoncreator: Pamela Fergusson, registrirana dijetetičarka, doktorat: pruža recepte, informacije o prehrani i vodiče te osobne savjetovanja o viziji: Zdravstveni stručnjak i registrirani dijetetičar sa sjedištem u biljci pruža recepte i vodiče koji pomažu u prelasku u prehrambenu prehranu.

21. Sarahin veganski vodič: Sarah Mordelt, programer recepta, PhomerContent: Pruža recepte, planove za obrok, resurse, savjete, putovanja i restorannični pogled: Sarah dijeli svoje veganske i ekonomične recepte koji su jednostavni, pristupačni i ukusni istovremeno.

22. Fried maslačka: Sarah de la Cruz, Receps DevelopmentContent: Pruža recepte, recenzije restorana, resurse i članke o stajalištu: Sarah je programer recepata koji nudi veganska, obiteljska jela i prihvatljiva za alergiju.

23. Snaga i Sunshinecreator: Rebecca Pytell, programer recepata, CreatorContent sadržaja: pruža recepte i celijakiju/alergiju na alergiju na hranu Coachingunique gledište: Rebecca dijeli svoje veganske, biljne jela, s tim da su većina bez glutena, bez ikakvog alergena, zajedno s korisnim Savjeti i savjeti o navigaciji na celijakiju i alergije na hranu.

Contents